The Warrior's Club

“Sporten maar dan net effe anders”

Het is geen sportschool, het is geen personal training. Het is een uniek en zelfbedacht concept! Wij geven groepslessen, maar niet zoals je gewend bent van een groepsles bij een reguliere sportschool. We staan niet in een cirkeltje wat aerobics te doen maar we gaan om beurten op vaste dagen focussen op de : Squat, Benchpress of Deadlift. Na de hoofdoefeningen sluiten we de les af met een speciale manier van hypertrofietraining gemixt met interval training. Dit unieke concept is speciaal bedoeld voor maximale efficiëntie van kracht en spieropbouw. Ons motto is dan ook:

- Look strong

- Be strong

- Have skill

Ik vertrouw zo in mijn technieken dat ik zelfs garantie durf te geven op het behalen van het resultaat anders mag je gratis doorsporten tot het resultaat wel is behaald. Omdat je op vaste tijden sport en je verwacht wordt, is de motivatie om te gaan (en het niet uit te kunnen stellen) veel groter. In tegenstelling tot een reguliere sportschool mag je hier wel je shirt uitdoen, magnesium op je handen smeren en is schreeuwen niet verboden maar bijna verplicht. Wat is mijn taak in dit alles? Ik train vaak mee, laat de technieken zien en geef duidelijke uitleg. Ik ben degene die het hardste schreeuwt om die laatste herhalingen eruit te persen en ik ben degene die jou oppept voor je nieuwe P.R. Ik sta achter je als je die zware squat wil proberen en ik zorg dat iedereen met een lekker gevoel kan sporten.

Aanmelden proefles

Ben jij geïntresseerd en wil je dit eens van dichtbij meemaken?

Maak dan snel een afspraak voor een gratis proefles. Prijzen vanaf €120,- euro per maand.
Tevens bieden wij ook reguliere personal training en sportmassage aan.